Încă poți activa premiile! Introdu codul de pe ambalaj și ajută copiii care au nevoie!
Felicitari Toate cele peste 185.000 de premii din campania Delaco DeSenviș vor merge la copiii de la cele trei fundații partenere.

Citește mai jos despre fiecare și, dacă te inspiră activitatea lor, implică-te și ajută și tu.
Bucuria-darului
Fundaţia Bucuria Darului este un proiect despre oameni, dăruire şi bucurie. Mai exact despre ȋntâlnirea cu cei flămânzi, ȋnsetaţi şi goi şi oferirea unei mese calde gratuite ȋn fiecare zi pentru 350 de suflete (familii cu copii mulți, oameni singuri, bătrâni bolnavi, orfani, oameni ai străzii). Aici, cei fără adăpost au un centru unde se pot spăla, schimba şi ȋncălzi pe timpul iernii, cei mici primesc ajutor la teme şi rechizite/ haine pentru a putea merge la şcoală. Celor ȋn putere le oferim suport ȋn a-şi găsi un loc de muncă sau ȋi integrăm prin voluntariat.

Săptămânal oferim pachete cu alimente de bază, fructe și dulciuri familiilor nevoiaşe din satele din împrejurimile Braşovului, în 2017 distribuind peste 22.000 de pachete în zonele defavorizate. Mergând în şcolile din comunităţile sărace ajutăm peste 3.000 de copii încercând să găsim cele mai bune soluţii pentru a ȋncuraja frecventarea şcolii, motivându-i pe cei mici să lupte pentru a-şi construi un viitor mai bun.

Un pachet cu alimente, o masă caldă, o vorbă bună, un loc în care să nu fie respinşi fac diferența în viețile lor. În fiecare zi suntem aici pentru a le fi aproape. Implicarea ta poate fi pentru ei șansa unei vieți mai bune!

Împreună înmulțim bucuria!
SOS
SOS Satele Copiilor este o organizație internațională prezentă în 134 de țări. În România, de 25 de ani construim un viitor copiilor care nu mai au părinții alături. Până în prezent, în Satele SOS, sute de copii au învățat să viseze și s-au dezvoltat armonios, înconjurați de dragoste, pentru a deveni adulți responsabili. Noi avem grijă de dezvoltarea lor personală și profesională, îi creștem și le suntem alături de la doar 3 ani până la 26 de ani. Îi facem MARI și le suntem o familie pentru toată viața.

În plus, prin intermediul serviciilor noastre specializate de consiliere, sprijinim familiile din comunitățile defavorizate să le asigure copiilor lor o dezvoltare corectă și o mai bună integrare în comunitate.

Peste 30.000 de copii au interacționat până acum cu unul dintre programele SOS. În prezent, aproape 200 de copii cresc și se dezvoltă zi de zi, pentru a deveni tineri încrezători și independenți, în cele 3 Sate SOS din București, Cisnădie și Hemeiuș. În paralel, SOS Satele Copiilor România sprijină în mod direct 800 copii și tineri din comunitatile defavorizate, oferind asistență și îndrumare familiilor acestora, aflate în situații dificile.
Bucuria-darului
Fundatia World Vision este prezentă în România de peste 25 ani, iar toată atenţia noastră se îndreaptă spre copiii săraci din mediul rural.

Le oferim acestora şanse egale la un viitor mai bun prin programe de educaţie, sănătate, intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare comunitară şi advocacy.

Suntem prezenţi la nivel mondial de 65 de ani în aproape 100 de ţări. În Romania am început activitatea în 1990, iar de atunci am desfăşurat peste 250 de proiecte pentru mai mult de 500.000 de copii şi adulţi din 400 de comunităţi.

Anual avem un impact direct asupra a 20.000 de copii din mediul rural, iar în prezent suntem în 340 de comunităţi rurale cu 50 de proiecte active. Desfăşuram proiecte de dezvoltare comunitară în judetele Cluj, Dolj, Ialomiţa, Iași & Vaslui, Vâlcea şi proiecte cu fonduri europene în alte 28 de judeţe.
Ei au castigat