Felicitari Campania Delaco DeSenviș “Felicitări! Au câștigat!”, ediția a II-a, este realizată în parteneriat cu Fundația Bucuria Darului.

Citește mai jos despre activitatea fundației și, dacă te inspiră, implică-te și ajută și tu.
Bucuria-darului
Fundația Bucuria Darului este un proiect despre dăruire, oameni și bucurie. De 6 ani oferim un prânz cald, gratuit, în fiecare zi pentru cei care se luptă cu sărăcia (oameni fără adăpost, familii cu copii mulți, oameni bătrâni și singuri). Printre cele 450 de suflete din Brașov, care se bucură ajutorul nostru, sunt și copii. Pentru ei, rechizitele oferite la fiecare început de an școlar sunt bucurie și binecuvântare. Singura lor șansă reală pentru un viitor mai bun. De asta, în fiecare sfârșit de săptămâna, cantină se transformă pentru ei într-un loc în care temele nu mai sunt în învăluite în mister.

În satele din jurul Brașovului am găsit o zona uitată, cu copii care renunta la școală din cauza sărăciei, îngropată în lipsuri - hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, apă curentă, încălzire, condiții de igienă precare - cu oameni imbatraniti, bolnavi și singuri (emigrarea forței de muncă) fără oportunități de angajare. I-am vizitat acasă și le-am oferit pachete alimentare și dulciuri pentru a încuraja prezența la școală pentru mai bine de 3.000 de elevi din 20 de sate vulnerabile, oferind ajutor pentru peste 800 de familii vulnerabile.

Împreună cu voi le-am dus bucățele de normalitate în casele lor. Un bine la care pot să viseze. O lume care pune umărul la durerile lor.

Împreună înmulțim bucuria!

Afla mai multe »

Peste 100.000 de sendvișuri și peste 2.000 de alte premii în 2018.

Laptopuri, îmbrăcăminte, jucării sau rechizite au ajuns la copiii de la ONG-urile partenere World Vision, SOS Satele Copiilor și Bucuria Darului la prima ediție a promoției.

Iată aici cum a fost anul trecut:Număr de premii alese

279
premii
DeJucat

416
premii
DeÎnvățat

653
premii
DeÎmbrăcat