CREDIBIL! Știrea care nu o să-ți schimbe viața pentru totdeauna. Dar care îți arată clar: Chiar e Mare Brânză să faci un bine!

Bine ai făcut că ai intrat în articol. Și mai bine poți să faci în continuare. E simplu.

Am ales să ajungem la tine spărgând bula neîncrederii de pe internet, prezentă zilnic pe toate site-urile, în aproape toate titlurile de știri.

În societatea lui “INCREDIBIL” și “NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI”, noi, românii, suntem obișnuiți cu neîncrederea. O spun și studiile: 6 din 10 români nu au încredere în nimeni în afara familiei și a prietenilor (sursa).

Pe lângă asta, suntem, poate, prea egoiști. Scepticismul ne împiedică să ne uităm puțin și în jur.

Când cineva ne oferă ceva sau ne întinde o mână de ajutor din proprie inițiativă, primul gând este “Oare ce vrea de la mine?”.

Hai să încercăm împreună să schimbăm asta. Și să le arătăm celor din jur, dar mai ales nouă înșine, că într-adevăr, chiar e Mare Brânză să faci un bine. Necondiționat. Fără nimic la schimb.

 

Felicitări! Au câștigat!

Această campanie este despre partea bună din noi, care mereu așteaptă să fie provocată. E ușor să vorbești despre generozitate, cât de ușor e s-o dovedești?

Dacă ai citit până aici, ești la un pas distanță să te bucuri că poți face copiii fericiți atât de ușor.

Delaco a lansat ediția a doua a promoției “Felicitări! Au câștigat!”, unde consumatorii garantat nu câștigă nimic pentru ei, ci toate premiile merg la copiii defavorizați. Iar tu ești invitat să dai o mână de ajutor.

O poți face cu un singur click, AICI, unde ne poți spune ce premii vrei să câștige copiii: DeÎmbrăcat, DeJucat sau DeÎnvățat.

Sau cumpărând cașcaval Delaco DeSenviș și garantat oferi un sendviș unui copil care are nevoie de el, plus premiile mari.

 

Peste 180.000 de sendvișuri și peste 5.000 de premii mari în 2018

Laptopuri, îmbrăcăminte, jucării sau rechizite au ajuns la copiii de la ONG-urile partenere World Vision, SOS Satele Copiilor și Bucuria Darului la prima ediție a promoției.

Iată aici cum a fost anul trecut:

E o campanie care le oferă oamenilor șansa să fie buni într-un gest instant. E despre comunitate, despre oameni pur și simplu. Te ajutăm să fii de ajutor celor din jur.

Cătălina Ponor, multiplă campioană mondială și olimpică la gimnastică, va merge la Brașov la Fundația Bucuria Darului și le va oferi copiilor de acolo darurile de la tine“Cel mai mult te bucuri când poți face copiii fericiți atât de ușor. Cea mai frumoasă campanie! O promoție la care nu câștigi nimic pentru tineci oportunitatea de a ajuta mai departe copiii care chiar au nevoie de ajutorul tău. Abia aștept să merg din nou cu cadourile!”.

Chiar e Mare Brânză să faci un bine!

Număr de premii alese

279
premii
DeJucat

416
premii
DeÎnvățat

653
premii
DeÎmbrăcat