DELOC ȘOCANT! Gestul NORMAL pe care Cătălina Ponor îl face pentru mii de oameni. Nu-ți face pielea de găină, dar s-ar putea să te simți mai bine!

Salut! Sunt Cătălina Ponor.

Vreau să-ți prezint o campanie care îți oferă șansa să ajuți cu un efort mic și fără niciun avantaj material pentru tine.

“Felicitări! Au câștigat” e singura promoție din România unde participanții GARANTAT nu câștigă nimic pentru ei, dar mii de copii le mulțumesc.

Pentru că îi ajutăm pe copiii defavorizați să învețe, să aibă haine și să se joace.

Uite cât e de simplu să faci un bine. Intră AICI și alege ce premii vrei să le duc copiilor din partea ta: DeÎmbrăcat, DeJucat sau DeÎnvățat. Delaco le oferă sigur premiile, implică-te și tu și spune-ne ce premii crezi că sunt mai importante.

Dacă vrei să ajuți în continuare, cumpără orice cașcaval Delaco DeSenviș cu ambalaj promoțional și garantat oferi un sendviș unui copil care are nevoie de el. Detalii AICI.

M-am săturat de titlurile mincinoase și boombastice de pe site-uri… La fel cum nu mai vreau egoism în jurul meu. Îmi doresc să văd mai puțini oameni care se gândesc doar la ei și mai multe gesturi mici pentru ceilalți.

Voi merge personal să le dăruiesc celor mici premiile.

Chiar e Mare Brânză să faci un bine!

 

E a doua ediție

În 2018, am oferit împreună cu românii peste 180.000 de sendvișuri și peste 5.000 de premii mari (laptopuri, îmbrăcăminte, jucării sau rechizite dăruite copiilor defavorizați de la ONG-urile World Vision, SOS Satele Copiilor și Bucuria Darului).

 

Iată aici cum a fost anul trecut:

Număr de premii alese

279
premii
DeJucat

416
premii
DeÎnvățat

653
premii
DeÎmbrăcat